ECHIPA NOASTRA

Compania dispune de un colectiv de specialisti care, prin competenta si profesionalism, realizeaza servicii si lucrari de inalta calitate, conforme cu standardele.

Activitatea societatii este condusa de manageri cu studii tehnice superioare, specializati in managementul calitatii. In subordinea acestora se afla sefi de compartimente de asemenea cu studii tehnice superioare, ingineri, subingineri si maistri cu pregatire si experienta in domeniile energetic, constructii si instalatii, muncitori calificati in domeniile mentionate.

S.C. TEME HTI S.R.L. reprezinta confirmarea unui antreprenoriat de succes pe piata constructiilor din Romania.

Pozitii disponibile

DESPRE NOI

Infiintata din anul 2007, S.C. TEME HTI S.R.L. este astazi in topul firmelor de constructii, in calitate de Antreprenor General, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

Suntem o companie cu capital privat al carei obiect de activitate il reprezinta serviciile de consultanta si executia la cheie a lucrarilor de constructii civile, industriale si edilitare precum si derularea de proiecte imobiliare.

Performanta companiei este adusa de suportul firmei mama, TEME - CH. TH. IOAKEIMIDIS, cu sediul la Atena-Grecia. Aici, TEME - CH. TH. IOAKEIMIDIS a executat printre altele, proiecte de mari dimensiuni, utilizand o tehnologie inalt specializata, precum: Departmentele 3-6 (Alimos) Tramvaiul Atic (Buget partial: 12.300.000 €), instalatii pentru cladiri DELTA-TAUROU 7500m2 (buget 6.450.000 €), instalatii pentru cladiri DELTA-ΑG. STEFANOU 3500 m2 (buget 2.000.000 €), instalatii industriale pentru cladiri DELTA-THES/NIKIS 2100 m2 (buget 780.000 €), constructii de instalatii logistice SARANTIS AEVE 1500 m2 (buget 350.000 €), VIOHALKO(Marousi) constructii de instalatii 1850 m2 (buget 970.000 €), G.P.N. ALEXANDROUPOLI Instalatii Spital 82.000 m2 (buget 36.680.000 €), SOFITEL HOTEL Instalatii 9500 m2 (buget 27.800.000 €)

Servicii

OBIECTIVE

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

S.C. TEME HTI S.R.L. doreste sa dezvolte o relatie de lunga durata cu clientii, furnizorii si subcontractorii, sa creeze o atmosfera propice in cadrul careia compania si asociatii sai sa ofere o performanta de calitate, prompta si la un pret ideal.

Portofoliu